Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

 

Wedstrijdverslag Pupil van de Week: Jorn de Vries

29 oktober 2016

Naam: Jorn de Vries
Leeftijd: 10

 

Heb je ook broers en zussen?  Ja
Hoe heten ze en hoe oud zijn ze? Lars is 11 en Inge 5
Op welke school zit je en in welke groep? Op de Skeakel in groep 7
Wat is je lievelingsvak en waarom? Crea omdat het super leuk is
Wat zijn je hobby’s? Voetballen
Wat wil je later worden? Teken leraar van een school
Wat vind je het leukste tv programma? Star wars rebels
Wat is je favoriete computerspel? Word of tanks blitz
Wat is de beste Nederlandse voetbalclub? Heerenveen
Wie is de beste Nederlandse speler? Sam Larson
Wie is de beste speler van AVC? Alwin Bierema
Wie is de beste speelster van AVC? Fiera de Vries
In welk team speel je en op welke plaats? E2 verdediger
Wat is je sterkste punt bij het voetballen? Verdedigen
Wat eet je het liefst voor of na de wedstrijd? Een banaan
Kort verslag van de wedstrijd AVC 1 – vv Minnertsga 1

Dit is het verslag van Jorn het was super leuk. Omdat ik mocht trainen met een speler en ik mocht de keeper in schieten. O ja niet vergeten ik mocht met iemand naar een hokje daar waren de grensrechters en de scheidsen. Toen mocht ik met de bal het veld op en in de 30 ste minuut werd het 0-1 en er is 1 gele kaart voor AVC, en 1 voor Minnertsga. En toen werd het 0-2 in de 85 minuut maar toen gebeurde er iets heel moois AVC scoorde in de blessure tijd met een penalty het was super leuk. Maar ik vind het jammer dat AVC heeft verloren. En op het laatst mocht ik patat en limonade drinken. En ik kreeg een bal met handtekeningen er op. En ik wil het nog wel een keer doen want ik vond het super leuk