Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

 

Wedstrijdverslag pupil van de week: Josephien Vlietstra

9 april 2016

De pupil van de week stelt zich voor:

 

Naam Josephien Vlietstra
Leeftijd 9 jaar
 

 

Heb je ook broers en zussen? Ja, 2 zussen
Hoe heten ze en hoe oud zijn ze? Caroline (16) en Marolein (13)
Op welke school zit je en in welke groep? De Skeakel, groep 6
Wat is je lievelingsvak en waarom? Spelling, weet ik niet
Wat zijn je hobby’s? Voetbal, gym en knutselen
Wat wil je later worden? Kapster of werken in een restaurant
Wat vind je het leukste tv programma? K3 kan het
Wat is je favoriete computerspel? Haarknip spel
Wat is de beste Nederlandse voetbalclub? AJAX
Wie is de beste Nederlandse speler? Weet ik niet
Wie is de beste speler van AVC? Heit
Wie is de beste speelster van AVC? Marjolein
In welk team speel je en op welke plaats? ME1 middenveld
Wat is je sterkste punt bij het voetballen? Snel rennen
Wat eet je het liefst voor of na de wedstrijd? Pizza

 

Kort verslag van de middag:

Hallo ik ben Josephien Vlietstra en ik was zaterdag 9 april pupil van de week bij de beste club: AVC!

Ik was die dag al vroeg op het voetbalveld omdat ik moest voetballen tegen Ameland en dat ging met succes want we hebben 17-0 gewonnen. Toen alle jongens compleet waren van het 1ste elftal mocht ik met hun mee in de kleedkamer, we hebben toen gepraat over de opstelling. Toen gingen we met z’n allen een warming-up doen, en mocht ik bij de keeper (Maikel Hartman) de bal ingooien.  Toen gingen we weer terug de kleedkamer in en hebben we nog meer gepraat over alles en nog wat. We gingen naar dat we klaar waren naar het veld en de tegenstander: TOP 63, was ook klaar. De wedstrijd mocht beginnen!! Ik mocht als eerste met de bal die lag op het midden van het veld dribbelen langs allerlei mannetjes en toen mocht ik scoren bij de keeper, een paar keer had de keeper de bal maar toen schoot ik hem erin! De wedstrijd kon nu echt beginnen! In de 4e minuut scoorde Rocco (een speler van AVC) dus stond AVC voor met 1-0. Een paar minuten later kwam er nog een goal van AVC en ook die maakte Rocco, 2-0. Vlak voor de rust scoorde TOP 63 en werd het 2-1. Toen was het pauze en ging ik met de jongens mee in de kleedkamer en praatten we over de dingen die beter konden en de dingen die juist heel goed gingen. De 2e helft van de wedstrijd was aangebroken, dus liepen we weer het veld op! Het ging super goed want al snel naar de pauze scoorde Daniël, 3-1. Even later maakten de tegenstander een goal, 3-2, maar AVC laat zich niet afleiden en gaat gewoon door en dat kon je zien want ook al kon TOP 63 elk moment scoren en zou het dus gelijk staan, ging AVC door en scoorde AVC 2x. De eindstand werd dus ook 5-2! Iedereen was heel blij, ik ook natuurlijk! Na de tijd heb ik nog een heerlijke kroket en ik kreeg een voetbal met alle handtekeningen van het 1ste elftal!