Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

 

Verslag van pupil van de week Ole Lafeber

25 april 2014

De pupil van de week stelt zich voor:

Naam: Ole Lafeber
Leeftijd: 8 jaar

Heb je ook broers en zussen?    2 broers en 1 zusje
Hoe heten ze en hoe oud zijn ze?    Luuk is 20 jaar, Jonas is 18 jaar en Mette is 6 jaar
Op welke school zit je en in welke groep?    De Skeakel in groep 5b
Wat is je lievelingsvak en waarom?    Muziek want ik vind het leuk om een instrument te leren spelen
Wat zijn je hobby’s?    Voetbal, tennis en buitenspelen
Wat wil je later worden?    Boer
Wat vind je het leukste tv programma?    Checkpoint, de dodelijkste 60 en Freek in het wild
Wat is je favoriete computerspel?    Spele.nl
Wat is de beste Nederlandse voetbalclub?    Cambuur
Wie is de beste Nederlandse speler?    Van Persie
Wie is de beste speler van AVC?     Luuk natuurlijk
Wie is de beste speelster van AVC?    Marianne
In welk team speel je en op welke plaats?    F2 in de verdediging
Wat is je sterkste punt bij het voetballen?    De bal af pakken en deze dan goed naar voren schieten
Wat eet je het liefst voor of na de wedstrijd?    pizza

Kort verslag van de middag:

Toen ik in de box kwam was iedereen zich nog aan het aankleden. Daarna gingen we een warming up doen . Het leukste daarvan vond ik het zwaaien met de benen wat ik samen met mijn broer deed. Daarna mocht ik meehelpen om Michael, de keeper, in te schieten. Die hield bijna alle ballen tegen. Toen moesten we nog even terug in de box en daarna gingen we beginnen aan de wedstrijd. Ik mocht de aftrap doen en scoorde mooi in het zij netje. AVC was meestal sterker maar kon helemaal niet tot scoren komen. Twee keer op de lat en nog een hele grote kans op het laatst maar het bleef helaas 0 – 0. Dat was jammer want AVC had wel de punten nodig. Na de wedstrijd mocht ik even in de bestuurskamer wachten en kreeg ik wat te drinken en een hele grote bak patat.

Ik vond het echt een super middag en vond het heel leuk dat mijn grote broer Luuk erbij was.

Bedankt voor de leuke middag, Ole