Nieuws

 

Richard Reitsma nieuwe trainer AVC 1

25 juli 2021

Na het vertrek van Jan Faber zijn we verheugd te melden dat er met Richard Reitsma een nieuwe hoofdtrainer is aangetrokken. Dit was geen makkelijke opgave maar toch hebben Richard en AVC elkaar gevonden, gelukkig! Waar het Corona virus meerdere malen roet in het eten gooide gaat het 1e elftal met deze gedreven trainer weer mee in de strijd om promotie naar de 3e klasse.

Reitsma: “Het is allemaal heel snel gegaan maar daarom niet minder leuk. Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben dus Richard Reitsma, 52 jaar, woon in Leeuwarden met vrouw en zoon van 20. 

Ik ben werkzaam bij Fries Museum en Museum Princessehof op afdeling finance & control. In mijn vrije tijd ben ik naast het voetbal met regelmaat bij concerten en festivals te vinden, motorrijden en af en toe brouw ik wat bier. 

Als speler heb ik een verleden bij v.v. Rood Geel zm en later bij s.c. Leovardia (speel nu met oud eerste elftal spelers in 45+), en als trainer bij v.v. RoodGeel, Lwd. Zwaluwen, s.c. Twijzel,
s.c. Leovardia, v.v. Ouwe Syl en weer Twijzel (HJO). 

Als supporter al vanaf mijn jeugd te vinden op de tribunes van Cambuur en daarnaast af en toe wedstrijdjes in Duitsland meepikken. Ik ken AVC zelf een beetje uit mijn eigen voetbal tijd en de contacten van de afgelopen paar weken. We gaan er met zijn allen een mooi voetbaljaar van maken.”