Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

 

Pupil van de Week: Sijtse Kloosterman

13 maart 2018

De pupil van de week stelt zich voor:

 

Naam Sijtse Kloosterman
Leeftijd 10 jaar

 

Heb je ook broers en zussen? Ja 1 broer
Hoe heten ze en hoe oud zijn ze? Arjen-Jan 12 jaar
Op welke school zit je en in welke groep? De Skeakel groep 6
Wat is je lievelingsvak en waarom? Rekenen, omdat ik dat best  makkelijk vind
Wat zijn je hobby’s? Voetbal (keepen), kaatsen
Wat wil je later worden? Keeper, trainer
Wat vind je het leukste tv programma? Henry Danger
Wat is je favoriete computerspel? Minecraft
Wat is de beste Nederlandse voetbalclub? Sc Heerenveen
Wie is de beste Nederlandse speler? Henk Veerman
Wie is de beste speler van AVC? Dennis Hartman
Wie is de beste speelster van AVC? Marianne Bierema
In welk team speel je en op welke plaats? JO11-1  Keeper
Wat is je sterkste punt bij het voetballen? Ballen pakken
Wat eet je het liefst voor of na de wedstrijd? Voor; banaan, Na; koekje

 

Kort verslag van de wedstrijd AVC 1 – Makkum 1

Op mijn verjaardag kreeg ik de uitnodiging om pupil van de week te mogen zijn bij de wedstrijd van 10 maart. Ik was helemaal blij en had er heel veel zin in!

Toen ik op het voetbalveld kwam, mocht ik naar de bestuurskamer. Daar kreeg ik een AVC vest met Pupil van de week. Toen ging ik naar de box, daar waren alle spelers. Ik mocht mijn voetbalschoenen aandoen en we begonnen met de warming up. Later gingen we overspelen en mocht ik samen met Maikel Hartman keepen. Dat vond ik super leuk en zeiden ze tegen mij dat ik het super goed deed.

We gingen terug naar de box voor de teambespreking. We stonden in een kring en toen vertelde Jelte de aanvoeder nog iets. Toen hij klaar was ging iedereen heel hard schreeuwen.

We liepen het veld op en samen met Jelte mocht ik de aftrap nemen, en scoren bij de tegenpartij natuurlijk!  De wedstrijd begon en ik ging in de dug-out zitten bij de reservespelers.

Het was een super spannende wedstrijd want AVC speelde tegen Makkum, de nummers 1 en 2 tegen elkaar. Er werden best wel veel gele kaarten uitgedeeld, maar geen doelpunten gemaakt helaas. Tot vlak voor het einde in de 90ste minuut Makkum doorbrak. Maikel pakte de bal nog net voor de lijn. Maar volgens de scheidsrechter die op de middenstip stond was het een doelpunt. Alle spelers, trainers, supporters en ik waren heel boos. Dit was heel oneerlijk, en de spits van Makkum zei later dat het ook geen doelpunt was. Maar de scheidsrechter beslist……..

Na de wedstrijd ging ik naar de kleedkamer om mijn spullen op te halen. Toen kreeg ik van Johannes van der Veen nog een hele mooie bal met alle namen van de spelers. Ik mocht nog samen met mijn heit naar de bestuurskamer en kreeg daar nog patat en snoep.

Ik heb een hele mooie middag gehad die ik nooit weer vergeet.

Bedankt AVC dat ik bij deze spannende wedstrijd “Pupil van de week” mocht zijn!!!!