Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

 

Pupil van de Week: Ayold Rijpstra

26 maart 2018

 

Naam Ayold Rijpstra
Leeftijd 10

 

Heb je ook broers en zussen? 1 zusje en 1 broertje
Hoe heten ze en hoe oud zijn ze? Meirit is 8jr en Redmar is 6jr
Op welke school zit je en in welke groep? CBS De Skeakel in groep 6
Wat is je lievelingsvak en waarom? Crea omdat je dan zelf mag weten wat je doet
Wat zijn je hobby’s? Spelen, knutselen en sporten
Wat wil je later worden? Uitvinder
Wat vind je het leukste tv programma? Checkpoint
Wat is je favoriete computerspel? Autoracen en Fifa 2018
Wat is de beste Nederlandse voetbalclub? Ajax natuurlijk
Wie is de beste Nederlandse speler? Hakim Ziyech
Wie is de beste speler van AVC? Jelte Visser en Durk Ennema
Wie is de beste speelster van AVC? Marianne Bierema
In welk team speel je en op welke plaats? JO-11 laatse man
Wat is je sterkste punt bij het voetballen? Hard schieten
Wat eet je het liefst voor of na de wedstrijd? Rijstwafel met kaas

 

Kort verslag van de wedstrijd AVC 1 – VCR 1

 

Op 24 maart mocht ik pupil van de week zijn. Vooraf had ik er al heel veel zin in. Toen ik kwam mocht ik mee de box in voor het omkleden en daarna mee doen met de warming up. Dat vond ik leuk. De aftrap mocht ik ook nog nemen samen met Jelte Visser en toen scoren bij de keeper van de tegenpartij. In de dugout mocht ik zitten met de wissels om de wedstrijd te zien. Eerst werd het 1-0 voor AVC door Durk Ennema en later 2-0 door Rocco Zwart. AVC had nog wel veel meer kansen maar er kwamen geen goals meer voor AVC. En daarna werd het nog wel spannend want een van de tegenpartij maakte de 2-1. Gelukkig was het toen afgelopen zodat wij gewonnen hadden. En toen kreeg ik ook nog een bal met alle namen erop waar ik erg blij mee ben. Als laatste gingen we de bestuurskamer in voor patat en een frikandel en AA en toen ging ik weer naar huis. Ik vond het een geweldige middag en daar wil ik iedereen hartelijk voor bedanken, echt super.

 

Groetjes Ayold Rijpstra