Nieuws

 

Arend Doldersum nieuwe trainer AVC Dames 1

14 juli 2016

Beste AVC-ers,

Enkele weken  geleden werd ik gebeld door de voorzitter van AVC of ik ook interesse had om de dames van AVC  te trainen en te begeleiden. AVC, jaren terug een damesvoetbal bolwerk, dat scheelt  toch  als  ze je  vragen. Mijn plannen waren om eigenlijk te stoppen met trainen na +/- 40 jaar  trainerschap bij o.a. Foarút – Dronrijp en de laatste 4 jaar bij de dames van Minnertsga. Heb met veel plezier bij Foarút vrijwel alle teams trainingen gegeven waaronder ook de dames. Bij Dronrijp heb ik 4 jaar de A junioren  getraind, ook ben ik 15 jaar zaalvoetbal coach bij Foarút geweest. Voor het nieuwe seizoen ben ik  weer jeugdscout voor Sc Heerenveen en voor het eerst ook scout voor het dames team van Sc Heerenveen.

Ik heb er erg veel zin in om bij AVC de dames te trainen en heb begrepen dat het een heel gretige groep is met veel jeugdig talent en ervaren speelsters.

We gaan er met z’n allen wat moois van maken!

Groeten,

Arend Doldersum